VRAČILA IN ZAMENJAVE


Reklamacije / vračila / zamenjave:

 

Izdelke z napako, lahko v roku 8 dni po prejemu vrnete na naslov: Biba trade d.o.o., Zaloška 155, 1000 Ljubljana. Prosimo vas, da izdelke vrnete v originalni embalaži in priložite izpolnjen reklamacijski obrazec. Kupnino vam bomo vrnili po prejemu vaše reklamacije. Pri že nošenih in rabljenih izdelkih vam reklamacije žal ne bomo mogli upoštevati, razen v primeru skrite napake. Biba trade d.o.o. si pridržuje pravico do presojanja o upravičenosti reklamacije. Storitev vračanja izdelkov v reklamacijo preko Pošte Slovenije je za vas BREZPLAČNA!

Pravica do odstopa od nakupa - pogodbe


Kupec z oddajo naročila sprejema splošne pogoje poslovanja.

 

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik-fizična oseba pravico, da v 14 dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev (43.č člen ZVPOT).

Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Vračilo plačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Odstop od pogodbe kupca, ki je pravna oseba, se presoja po določbah Obligacijskega zakonika.